Puma Jagdtaschenmesser 4-tlg. 210311

Kód: 210311
Neohodnoceno
Značka: Puma
5 372 Kč 4 440 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení

Puma Jagdtaschenmesser 4-tgl. je ideálním společníkem pro lov, kempování a jiné outdoorové aktivity, kde je zapotřebí spolehlivý a multifunkční nástroj.

Detailní informace

Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Široká nabídka
Široká nabídka kvalitních značek
zboží od předních výrobců
Zákaznická podpora
Špičková zákaznická podpora
profesionální pomoc a poradenství při výběru
Záruka spokojenosti
Záruka spokojenosti
bezpečné balení a doručení bez poškození

Detailní popis produktu

Puma Jagdtaschenmesser 4-tlg je praktický a spolehlivý myslivecký 4-dílný zavírací nůž, který by neměl chybět ve výbavě žádného lovce či myslivce. Rukojeť nože je vyrobena z krásného jeleního parohu, což dodává noži elegantní a tradiční vzhled. Čepel nože má délku 8,8 cm, tloušťku 2,5 mm a je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 440A s tvrdostí do 58 HRC, což zaručuje její dlouhou životnost a vynikající ostrost.

Tento multifunkční nůž obsahuje čtyři nástroje: velkou hlavní čepel, kvalitní dvouřadou pilu, vyvrhovací nůž a vývrtku. Díky pojistce typu backlock je zajištěno, že čepel zůstane pevně na místě a nedojde k jejímu samovolnému zavření.

K noži lze dokoupit originální kožené pouzdro od Puma knives, které zajistí bezpečné a stylové nošení. Puma Jagdtaschenmesser 4-tlg je ideálním nástrojem pro všechny myslivce a outdoorové nadšence, kteří ocení jeho kvalitu, funkčnost a elegantní design.

 

UPOZORNĚNÍ: Rukojeť nože Puma Jagdtaschenmesser 4-tgl je vyrobena z pravého parohu. Každý paroh je originální a jedinečný, proto se může rukojeť každého nože lišit od ilustračního obrázku

 

Puma nože jsou vyráběny v německém městě Solingen. Příběh značky Puma knives se začal v roce 1769, kdy Johann Lauterjung zaregistroval svou ochrannou známku v nožařském odvětví. Kromě kvalitního zpracování a provedení se mohou nože Puma pyšnit i tím, že jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Nože Puma se vyznačují mnoha kvalitními vlastnostmi, které z prvotřídních dělají kousky. Puma knives nabízí nože do přírody, kempování, turistiku, outdoor, lovecké nože, bushcraft nože, zavírací nože, kapesní nože, EDC nože, armádní nože, nože s pevnou čepelí, myslivců, víceúčelové myslivecké zavírací nože, nože do lesa, parohové nože, exkluzivní nože, dárkové nože, nože z damascénské oceli, kožené pouzdra na zavírací nože, brusky na ostření nožů. pevnou čepelí Puma white hunter.

 

Kategorie nože: Zavírací lovecký nůž
Materiál rukojeti:  Jelení Paroh
Materiál čepele : 440 A
Tvrdost oceli: 56-58 HRC
Tloušťka čepele : 2,5 mm
Délka čepele: 8,8 cm
Celková délka:  20 cm
Hmotnost :   191 g
Pouzdro : Ne
Pojistka : Backlock
Využití nože: Lovecký nůž

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: