Nůž Puma Knives JAGDTASCHENMESSER 210211

Kód: 210211
Neohodnoceno
Značka: Puma
4 872 Kč 4 026 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Široká nabídka
Široká nabídka kvalitních značek
zboží od předních výrobců
Zákaznická podpora
Špičková zákaznická podpora
profesionální pomoc a poradenství při výběru
Záruka spokojenosti
Záruka spokojenosti
bezpečné balení a doručení bez poškození

Detailní popis produktu

Puma Jagdtaschenmesser 3-tlg 210211 je praktický a spolehlivý myslivecký 3-dílný zavírací nůž který by neměl chybět ve výbavě žádného myslivce. Rukojeť nože je z krásného jeleního parohu. Čepel nože má délku 8,8 cm, tloušťku 2,5 mm a je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 440A s tvrdostí do 58 HRC. Nůž obsahuje hlavní čepel, kvalitní a výkonnou pilku, vývrtku. Nůž k zajištění čepele používá pojistku typu backlock. K noži lze dokoupit originál kožené pouzdro Puma.

 

UPOZORNĚNÍ: Rukojeť nože Puma Jagdtaschenmesser 3-tlg je vyrobena z parohu. Každý paroh je originální a jedinečný, proto se může rukojeť každého nože lišit od ilustračního obrázku.

 

Puma nože jsou vyráběny v německém městě Solingen. Příběh značky Puma knives se začal v roce 1769, kdy Johann Lauterjung zaregistroval svou ochrannou známku v nožařském odvětví. Kromě kvalitního zpracování a provedení se mohou nože Puma pyšnit i tím, že jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Nože Puma se vyznačují mnoha kvalitními vlastnostmi, které z prvotřídních dělají kousky. Tradiční lovecké nože Puma mají rukojeti vyrobené z pravého jeleního parohu. Puma knives Nabízí nože do přírody, na kempování, turistiku, outdoor, polů. , zavírací nože, kapesní nože, EDC nože, nože s pevnou čepelí, lovecké zavírací nože, pasovací nože pro myslivce, víceúčelové lovecké zavírací nože, nože do lesa, parohové nože, exkluzivní nože, dárkové nože, nože z damascénské ;pouzdra na zavírací nože, brusky na ostření nožů. Nejvíce vyhledávaným a žádaným je ikonický nůž s pevnou čepelí Puma white hunter.

 

Kategorie nože: Zavírací multifunkční nůž
Materiál rukojeti:  Jelení paroh
Materiál čepele : 440 A
Tvrdost oceli: 55-58 HRC
Tloušťka čepele : 2,5 mm
Délka čepele: 8,8 cm
Celková délka:  20 cm
Hmotnost :   149 g
Pouzdro : Ne
Pojistka : Backlock
Využití nože : Lovecký nůž

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: