Nůž Marttiini Kaamos Carbon 127019

Kód: 127019C
Neohodnoceno
Značka: Marttiini
998 Kč 825 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Široká nabídka
Široká nabídka kvalitních značek
zboží od předních výrobců
Zákaznická podpora
Špičková zákaznická podpora
profesionální pomoc a poradenství při výběru
Záruka spokojenosti
Záruka spokojenosti
bezpečné balení a doručení bez poškození

Detailní popis produktu

Nůž Marttiini Black Lumberjack 127019. Myslivecký nůž od finské společnosti Marttiini. Skvělá volba pro náročné požadavky. Vysoce kvalitní a spolehlivá uhlíková ocel, která se dá snadno naostřit na původní ostrost. Je však třeba se o čepel starat pro zachování její kvality. Udržovat nůž v suchu a pravidelně jej přetřít trochou oleje. Rukojeť je vyrobena z mořené břízy která vyniká svojí nádhernou řezbou dřeva. Nůž je dodáván spolu s koženým pouzdrem.

 

 

Finské nože Marttiini jsou svou krásou a kvalitou zpracování i kvalitou materiálů, které se při jejich výrobě používají známé po celém světě.  Marttiini nože se vyrábějí v městí Rováními, kde byla v roce 1928 založena továrna zakladatelem značky Jannom Marttiini. Při výrobě svých nožů Marttiini dodržuje  teriály&řemeslnické&dovednosti s moderními technologiemi. Na výrobu svých čepelí Marttiini používá kvalitní nerezovou ocel, která je často vyleštěna do zrcadlového odrazu s tvrdostí 55-57 HRC. -57 HRC, nebo&nbsp ;krásné čepele z damaškové oceli, které jsou 120 x překládané s tvrdostí 58-60 HRC. K výrobě rukojetí Marttini nejčastěji používá finskou kadeřavou břízu nebo klasickou břízu, která jsou různě upravována. Často je používána také gumová směs na lovecké nože nebo rybářské nože pro její snadnější údržbu. Severské nože Marttiini jsou oblíbené a vyhledávané mezi myslivci, lovci, rybáři, turisty i sběrateli nožů.

Z naší široké nabídky Marttiini si můžete vybrat lovecké nože, lovecké dýky, zavírací nožíky, lovecké dýky ;nože, nože s damaškové oceli, rybářské nože, filetovací nože, dárkové nože, damaškové nože, nože do lesa, nože na přežití, kapesní nože, kuchyňské nože, nože s pevnou čepelí, outdoorové nože, bushcraft nože, sekery nože, pouzdra na zavírací nože.

Provedení nože: Nůž s pevnou čepelí
Materiál rukojeti:  Namorená bříza
Materiál čepele: Uhlíková ocel
Tvrdost oceli: 55-57 HRC
Tloušťka čepele: 4 mm
Délka čepele: 9 cm
Celková délka:  19,5 cm
Hmotnost:    
Pouzdro: Kožené
Typ použití: Lovecký nůž
   

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: